• 14 dagen retourrecht
  • Gratis bezorgen vanaf €40,-
  • Voor 16:30 besteld, morgen in huis*
9 maandenbeurs
10% korting 22 feb t/m zondag 25 februari Op bijna de gehele collectie.

Klantenservice

    Algemene Voorwaarden

  • Privacy Policy

    Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

    1. Bedrijfsgegevens

    Naam bedrijf: Babyhuis Casita
    Website: http://www.babyhuiscasita.nl
    Inschrijfnummer KvK: 21019010
    BTW-nummer: NL815808434.B01

    2. E-mailadres

     a. Bij het verzamelen van uw e-mailadres voor redenen anders dan in het kader van een gesloten overeenkomst, wordt dit niet gebruikt voor het overbrengen van ongevraagde communicatie wanneer u daarvoor geen toestemming heeft verleend.

    3. Postadres
     Wij gebruiken uw postadres alleen voor het verzenden van informatie die u hebt aangevraagd.

    4. Telefoonnummer
     Wij gebruiken uw telefoonnummer niet voor commerciële doeleinden.

    5. Overige persoonsgegevens

    Overige persoonsgegevens verwerken wij alleen (door middel van cookies, het uitlezen van randapparatuur of anderszins) indien:

    1. de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
        
       a. de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
       b. de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
       c. de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
    2. u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.

    Wij bewaren uw gegevens in ieder geval niet langer dan noodzakelijk is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor deze zijn verzameld.

    6. Bijzondere persoonsgegevens

    De verzamelde informatie wordt alleen intern gebruikt en wordt niet doorgegeven aan andere organisaties
     
    7. Veiligheid overdragen en ontvangen van gegevens

      a. Wij hebben de nodige veiligheidsmaatregelen ingevoerd om het verlies, het onrechtmatig gebruik of de wijziging te voorkomen van informatie die wij ontvangen op onze site;

    8. Veiligheid opslag van gegevens

     Veiligheidscriteria

      a. Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database helemaal geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

    9. Toegang tot uw gegevens

    Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te verbeteren gelieve u contact met ons op te nemen op onderstaand adres.

    10. Contact

    Als u wenst te reageren op onze Privacy Policy, kun u contact opnemen:

      a. Op het volgende e-mailadres: webshop@babyhuiscasita.nl
      b. Op het volgende telefoonnummer: 085 - 760 0385
      c. Op het volgende adres: Finlandweg 10A, 4538BL Terneuzen

    Dit privacybeleid kan te allen tijde gewijzigd worden. Deze wijzigingen zullen wij hier publiceren en in voorkomend geval zal u hier per e-mail van op de hoogte worden gesteld.

  • Actievoorwaarden

    Negenmaandenbeus 2018

    * Niet geldig op reeds lopende bestellingen.
    * Actie is geldig van 22-02-2018 t/m 26-02-2018!
    * korting wordt automatisch verrekend in het winkelwagentje
    * Korting is niet van toepassing op 

    *Bopita,
    * Maxi-Cosi I-Size producten;
    * Bopita;
    * Babyzen;
    * Greentom;
    * Nuna Savi en Mixx;
    * Cybex Priam


    * Koeka - wordt al aangeboden met korting;
    * Baby's Only - wordt al aangeboden met korting;
    * Little Dutch Textiel - wordt al aangeboden met korting;
    * Xplory's (dooky)
    * Mutsy - aanbiedingen;

     

    Joolz Negenmaandenbeurs Actie

     Van 21 t/m 25 februari is het weer zover: de Negenmaandenbeurs. Ook dit jaar hebben we weer een speciale Negenmaandenbeurs aanbieding.

    Bestel tussen 21 februari en 4 maart 2018 een Joolz kinderwagen online of in de winkel en ontvang een Joolz Essentials laken & deken in jouw favoriete kleuren cadeau.

     

    Bestellen

  • Bestelling plaatsen

    Middels onderstaande stappen kunt u een bestelling plaatsen:

    • Ga naar het gewenste artikel en plaats deze in uw winkelwagentje door op de button ‘In winkelwagen’ te klikken.
    • Er wordt nu een nieuw scherm geopend waarin zichtbaar wordt dat uw gekozen artikel is toegevoegd aan uw winkelwagentje.
    • U kunt nu kiezen om verder te winkelen, uw winkelwagen bij te werken of af te ronden.
    • Als u de bestelling wilt afronden, dan klikt u op de button ‘Ga door naar afrekenen’.
    • Op de afrekenpagina vragen we u uw persoonlijke gegevens in te vullen of indien u al een account heeft kunt u inloggen.
    • Hierna kiest u uw verzend- en betaalwijze.
    • Om uw bestelling te voltooien klikt u op de button ‘Plaats uw bestelling”.
    • Na het voltooien van uw order ontvangt u een bevestiging per e-mail.

    Mocht er nog iets onduidelijk zijn, neem gerust contact met ons op.

    Telefoonnummer: +31 (0)85 76 00 385

    Betalen

  • Betaalmogelijkheden

    Betaalinformatie

    Alle prijzen die op onze website vermeld zijn, zijn inclusief 21% BTW.
    Zodra wij uw betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling direct verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn daarbij sneller dan andere. U heeft de keuze uit diverse betaalmethodes.

    Hieronder een overzicht van de mogelijkheden die wij accepteren:

    - PayPal | Directe verwerking
    - iDeal | Directe verwerking
    - GiroPay | Directe verwerking
    - Mistercash | Directe verwerking
    - Bankoverschrijving | Verwerking duurt 1 a 2 werkdagen
    - Pin | Alleen mogelijk indien u komt afhalen
    - Betaal na ontvangst / AfterPay | Directe verwerking

    PayPal (Credit Card)
    Veilig! Uw gegevens worden niet verstrekt aan de webshop, maar blijven veilig bij PayPal. Indien u met PayPal wenst te betalen, kiest u in het winkelmandje voor de optie Betalen met PayPal. Volg verder de instructies van PayPal's internetkassa. Meer weten over Paypal? kijk op de website van Paypal.

    IDeal
    Extra betaalgemak! De betaling wordt direct overgeschreven Direct via internetbankieren betalen op de vertrouwde wijze. U  kunt gebruik maken van deze optie als u aangesloten bent bij: Rabobank, ABN AMRO, ASN Bank, SNS Bank, ING, Triodos Bank, Van Lanschot of bij de Friesland Bank. Kies in het winkelmandje voor de optie iDeal. Vervolgens kiest u de bank waar u bij aangesloten bent.

    Bankoverschrijving
    U maakt het eindbedrag van uw bestelling vooraf over op onderstaand bankrekeningnummer, zodra de betaling bij ons binnen is wordt uw bestelling definitief verwerkt en verzonden. (Let op bij vooruitbetaling kan het soms enkele dagen duren voordat het geld binnen is). 

    Rekeningnummer:
    IBAN: NL60INGB0685362043
    BIC:  INGBNL2A
    Onder vermelding van bestelnummer en uw naam

    Betaalmethodes bij afhalen
    • Contante betaling
    • Pin betaling
    • CreditCard betaling
    • Vooraf overmaken op ons bankrekeningnummer

    Mister Cash
    Mister Cash is de online betaalmethode in België en vergelijkbaar met iDEAL in Nederland

    Giropay

    Giropay is de meest gebruikte online betaalmethode in Duitsland en vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Giropay wordt in Duitsland ondersteund door de volgende banken; Sparkassen, Postbank, Volksbanken Raiffeisenbanken, MLP, Cronbank, Readybank, CVW Privatbank, PSD Bank.

    Betaal na ontvangst / AfterPay
    Betaal na Ontvangst – is alleen beschikbaar voor Nederlandse klanten bij een minimum bedrag van €15,-. Voor betaal na ontvangst is een geboortedatum en een rekeningnummer vereist. De eerste keer dat u bestelt met ‘Betaal na Ontvangst’ is het order-limiet € 150,- De daaropvolgende keren bent u gebonden aan een order-limiet van € 300,- Toetsing wordt gedaan door MultiSafePay. Is uw transactie geweigerd, neem dan contact op met MultiSafePay.

    Verzending & Levering

  • Levering

    Levertijden

    Bestellingen worden uiteraard zo snel als mogelijk afgeleverd. De levertijd van voorradige producten welke verstuurd kunnen worden met PostNL,  besteld op maandag t/m vrijdag voor 16.30, de volgende dag in huis. Op zaterdag, zondag of feestdagen de tweede werkdag hierna aangeboden. 
    Met uitzondering van meubelen en grote bestellingen.(hierbij kunnen wij niet garanderen dat de bestelling de volgende dag geleverd kan worden). 
    Voor artikelen zoals babykamers en meubels geldt een andere levertijd. 
    Wij nemen contact met u op om een afspraak in te plannen. Over het algemeen wordt uitsluitend op vrijdagen afgeleverd.

    LET OP! 
    Voor artikelen zoals babykamers en meubels (boxen, wiegen) geldt een andere levertijd. Indien de bestelde artikelen op voorraad zijn kunnen deze binnen enkele dagen geleverd worden. Babyhuis Casita neemt contact met u op voor een gewenste leverdatum. Tijdens de aflevering van uw bestelling wordt van u verwacht thuis aanwezig te zijn om de bestelde artikelen in ontvangst te nemen en te controleren. Kunt u om bepaalde redenen toch niet thuis zijn op het afgesproken tijdstip, dan verzoeken we u vriendelijk zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Als u niet thuis bent en hierover geen contact hebt opgenomen met onze klantenservice, zal onze bezorgdienst een bericht achterlaten en dient u een nieuwe afspraak te maken met onze klantenservice klantenservice@babyhuiscasita.nl of +31 (0)85 76 00 385

    Wij kunnen helaas niet instaan voor storingen, fouten of overmacht van logistieke partijen. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn dan ontvangt u hierover een email.

    Zodra uw bestelling is verwerkt ontvangt u een e-mail met daarin alle gegevens om een bezorgafspraak te kunnen maken. U dient altijd zelf contact op te nemen voor de definitieve afleverdag.

    Babyhuis Casita hanteert vier verschillende vormen van afleveren

    1. Verzending door PostNL
    2. De Babyhuis Casita Bezorgservice
    3. Via een Extern transport bedrijf
    4. Af te halen op afhaalpunten van PostNL*

    Verzending met PostNL
    U ontvangt meestal aan het einde van de werkdag een e-mail met een track and trace nummer, zodat u uw pakket kunt volgen. Mocht u de levering willen wijzigen kan dit middels de link die u heeft ontvangen in de e-mail. Voordat deze optie beschikbaar is moet de postbode eenmaal uw pakketje aan uw adres hebben aangeboden. 

    Verzending Extern Transport Bedrijf
    Bij verzending met het Externe Transport Bedrijf zal conform afspraak de levering plaatsvinden.
    Vanwege het formaat en/of gewicht hiervan, kan uw order niet door Postnl bezorgd worden, maar gebeurt dit door Transmission. Helaas is het niet mogelijk om een voorkeurstijdstip door te geven. 
    De dag van aflevering ontvangt u een track&trace link van Transmission zodra uw bestelling verzonden is. 

    Mocht u toch, om welke redenen dan ook, niet thuis zijn op het afgesproken tijdstip, dan verzoeken we u vriendelijk zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice of TransMission op mail-adres klantenservice@babyhuiscasita.nl of via telefoonnummer: +31 (0)85 76 00 385

    *Meubelen of kinderkamers worden via een extern vervoersbedrijf verscheept i.v.m. de afmetingen van het transport. 

  • Feestdagen

    Feestagen 

    De feestdagen voor 2018 zijn:

    Nieuwjaarsdag                    -            vrijdag 1 januari 2018

    2e Paasdag                         -             maandag 2 april 2018

    Koningsdag                         -             vrijdag 27 april 2018

    Hemelvaartsdag                  -             donderdag 10 mei 2018

    2e Pinksterdag                    -              maandag 21 mei 2018

    1ste Kerstdag                      -              dinsdag 25 december 2018

    2e Kerstdag                         -              woensdag 26 december 2018

    In de periode na de feestdag(en) kan het zijn dat de levering bij PostNL wordt vertraagd. Niet alle bestellingen kunnen dan binnen 1-2 werkdagen worden thuisbezorgd. Er is dan sprake van overmacht.